Doi teribiliști au fost filmați ieșiți pe jumătate pe geamurile unei mașini în mers. Cum i-au „taxat” polițiștii VIDEO

0
Publicat:

Vehiculul în care se aflau doi pasageri tineri care ieșiseră pe jumătate în afara unei mașini în mers și se distrau de minune se deplasa pe Calea Unirii, în zona comercială a municipiului Suceava. Teribiliștii au fost identificați și sancționați aspru de către polițiști.

teribiliști filmați în trafic, FOTO: captură video
teribiliști filmați în trafic, FOTO: captură video

Teribilismul în trafic al unor tineri a fost taxat de polițiștii suceveni după ce pe rețelele de socializare a devenit viral un videoclip în care doi pasageri ai unei mașini ies pe geamurile vehiculului în mers și se distrează de minune.

Clipul a fost vizionat și de polițiștii de la IPJ Suceava, care au demarat cercetări și i-au identificat pe protagoniștii clipului fimat pe 19 mai, pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava din direcția centru către Burdujeni.  

În urma verificărilor efectuate a fost identificată atât persoana care a condus vehiculul cât și pasagerii.  

A reieșit că autoturismul a fost condus de către o tânără de doar 18 ani domiciliată în localitatea Bălcăuți și care abia obținuse permisul de conducere la data de 12 mai.

Conform purtătorului IPJ Suceava, comisar Ionuț Epureanu, pentru abaterile rutiere săvârșite, tânăra conducătoare auto a fost sancționată contravențional cu amenzi în cuantum de 1.160 lei.

De asemenea, s-a stabilit că cei doi pasageri care au ieșit cu partea superioară a corpului pe geamurile autoturismului sunt doi tineri de 19 și, respectiv, 21 de ani, ambii din comuna Bălcăuți.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul aparține tânărului de 19 ani, vehicului prezentând montate ilegal folii pe sistemele de semnalizare, dar și anvelope neconforme ca dimensiune.

Amenzi totale de aproape 3.500 de lei

Pentru abaterile rutiere săvârșite ca pasager al vehiculului, dar și pentru abaterile privind deficiențele autoturismului, polițiștii l-au sancționat pe tânărul de 19 ani cu amenzi în valoare de 1.885 Lei.

Totodată, polițiștii au dispus și reținerea certificatului de înmatriculare a vehiculului.

Și celălalt pasager, în vârstă de 21, ani domiciliat în localitatea Bălcăuți, a fost sancționat contravențional pentru abaterile rutiere și nepurtarea centurii de siguranță cu amendă în cuantum de 435 Lei.

În total, polițiștii au aplicat în acest caz sancțiuni în valoare de 3.480 lei și au dispus reținerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.  

Polițiștii atrag atenția tuturor celor pretabili sau predispuși la încălcarea legislației rutiere că polițiștii vor dispune în continuare măsuri din cele mai ferme în cazul abaterilor care pun în pericol siguranța rutieră, comportamentele de tip teribilist nefiind tolerate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite