FOTO Garda de Intervenţie Topoloveni are ambulanţă SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe ambulanţă vor acţiona 24 de ore din 24, 12 angajaţi ISU dintre care trei paramedici pompieri
Pe ambulanţă vor acţiona 24 de ore din 24, 12 angajaţi ISU dintre care trei paramedici pompieri

Astăzi a fost inaugurat serviciul medical de urgenţă din cadrul Gărzii de Intervenţie Topoloveni. O ambulanţă Tip B2 va acţiona 24 de ore din 24 cu un echipaj de 12 angajaţi.

Noua ambulanţă SMURD care a intrat în dotarea Gărzii de Intervenţie Topoloveni a fost achiziţionată prin Programul Operaţional Regional - Achiziţia de echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în Regiunea Sud-Muntenia.

Pe ambulanţă vor acţiona 24 de ore din 24, 12 angajaţi ISU dintre care trei paramedici pompieri. “Ne străduim să achiziţionăm şi să asigurăm baza materială. Efortul fizic, curajul de care daţi dumneavoastră dovadă şi sacrificiul fac ca această activitate să fie benefică şi în slujba cetăţenilor. Vreau să vă mulţumesc pentru modul în care acţionaţi, să vă asigur că în permanenţă o să ne preocupăm să dotăm şi să modernizăm baza materială. Le mulţumesc medicilor şi cadrelor medicale care se implică şi dau dovadă de responsabilitate în aceste momente. Fără dumneavoastră nu am fi reuşit să desfăşurăm această activitate. Vreau să daţi dovadă de profesionalism în ceea ce priveşte modul de acţiune în cazurile extreme, să vă pregătiţi în permanenţă, să daţi dovadă de spirit cetăţenesc şi de ajutor atunci când avem nevoie.” - a declarat, la inaugurare, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, adresându-se pompierilor militarilor, medicilor şi cadrelor medicale din Topoloveni. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite