Doi tineri care alergau la un maraton au murit după ce au căzut într-o râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri care alergau la Maratonul Pietrei Craiului au căzut aproape 70 de metri într-o râpă în zona Sătic din comuna argeşeană Rucăr. O fată a murit, după ce s-a încercat resuscitarea ei timp de aproape o oră, iar un bărbat s-a stins şi el din viaţă după câteva ore.

UPDATE ORA 15:50 Şi bărbatul care a căzut în râpă şi are 39 de ani a murit. "Din păcate, nici bărbatul nu a răspuns manevrelor. Starea bărbatului s-a agravat pe timpul transportului şi a intrat în stop cardio-respirator, ia în scurt timp a fost declarat decesul", ne-au declarat reprezentanţii ISU Argeş. Bărbatul era din judeţul Cluj, iar femeia, în vârstă de 45 de anj, din Harghita.

Mai multe echipaje de la Salvamont Argeş, SMURD şi Ambulanţă au intervenit şi s-au făcut multiple manevre pentru salvarea tinerei

„Sunt două victime, o fată şi un băiat. Fata a decedat, iar băiatul nu îşi simte picioarele. Fata a căzut vreo 70 de metri, s-au făcut timp de aproximativ o oră manevre de resuscitare. Evenimentul s-a produs la o altitudine mare, în zona Sătic, aproape de masivul Piatra Craiului. Cei doi tineri erau participanţi la Maratonul Pietrei Craiului, o competiţie de alergare montană”, ne-a declarat Cristian Toma, administrator Salvamont Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite