Cum se prepară pasta de humus cu avocado şi cimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delicioasa pastă se prepară în mai puţin de 30 de minute FOTO: elle.ro
Delicioasa pastă se prepară în mai puţin de 30 de minute FOTO: elle.ro

Un preparat uşor de pregătit şi cu multe proprietăţi nutritive, pasta de humus cu avocado şi cimbru va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. Cum se prepară aceasta în mai puţin de 30 de minute, aflaţi din materialul de mai jos.

Mai întâi, iată de ce ingrediente aveţi nevoie pentru a pregăti pasta de humus cu avocado şi cimbru: 500 grame năut, 2-3 linguri frunze de cimbru tocate mărunt, 1 vârf de lingurinţă de chimion, 1 căţel de usturoi, 2-3 linguri de zeamă de lămâie, 3 linguri ulei de măsline, 2 avocado, 1 lingură de pastă de susan.

Amestecaţi cu un robot de bucătărie boabele de năut, pasta de susan, uleiul de masline, zeama de lămâie şi usturoiul, timp de două-trei minute. Condimentaţi apoi cu sare şi piper dupa gust. Adăugaţi după aceea cimbrul şi avocado tăiat felii în prealabil şi amestecaţi din nou înca aproximativ trei minute.

Dacă doriţi, puteţi decora pasta cu puţin ulei de măslin şi fulgi de ardei roşu. Pasta de humus cu avocado şi cimbru se poate servi cu lipie sau chiar cu chipsuri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite