Criminalul a cărui mână a fost găsită în Argeș, ucis cu lovituri MMA de fiul său, pentru o locuință UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au stabilit cine l-a ucis pe criminalul a cărei mână a fost găsită în zona localităţii argeșene Dragoslavele, lângă râul Dâmboviţa, pe 8 decembrie 2023. Oamenii legii anunță că fiul acestuia este principalul suspect în acest caz, și el un fost criminal, la fel ca tatăl său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO Arhivă Adevărul

 UPDATE. Conform Agerpres, bărbatul ar fi fost omorât cu lovituri de MMA (arte marţiale combinate) de fiul său pentru o locuinţă pe care o deţinea în municipiul Braşov.Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, aceasta este ipoteza pe care o iau în calcul, în prezent, anchetatorii de la Braşov.

Este o violenţă în familie, fiul şi-a ucis tatăl pentru o locuinţă în municipiul Braşov. (...) Suspectăm că omorul a fost unul agresiv, de tip lovituri MMA, pentru că fiul este practicant al acestui sport, dar urmează ca aceste elemente să le stabilim cu exactitate ulterior. În prezent, neavând o autopsie şi foarte multe date, este mai mult o suspiciune", a declarat şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit acestuia, victima a fost omorâtă pe 18 spre 19 noiembrie, cu câteva săptămâni înainte de a fi descoperit braţul său. Nici până în prezent nu a fost, însă, descoperit întregul corp, dar, în cursul zilei de vineri, a fost identificată o groapă, la doi kilometri de unde, pe 8 decembrie, a fost descoperit braţul drept, şi în care au fost găsite elemente de vestimentaţie.

În urma comparării acestora cu fotografii s-a stabilit că acestea ar aparţine bărbatului mort.În ce priveşte ipoteza că bărbatul de 53 de ani ar fi fost dezmembrat de fiul său, procurorul braşovean a afirmat că, deocamdată, nu se poate vorbi despre aceasta, rămăşiţele găsite sugerând mai degrabă o activitate a animalelor sălbatice. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul are 25 de ani și a fost reținut pentru 24 de ore, conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, citat de Știrile ProTV.

La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov.

Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Descoperire macabră într-o comună din Argeș. Mâna unui criminal condamnat, găsită într-o zonă nelocuită

”La data de 08 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, pe 9 decdembrie 2023.

În urma prelevării amprentelor de la fragmentul mână dreaptă, găsită în noaptea de 8 spre 9 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a introducerii acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei căreia îi aparține, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.

Surse judiciare au precizat în exclusivitate pentru „Adevărul” că mâna găsită în comuna Dragoslavele aparține unui criminal. Este vorba despre un bărbat condamnat pentru omor în 1996 și pentru tentativă de omor (2015-2019).  

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite