Descoperire macabră într-o comună din Argeș. Mâna unui criminal condamnat, găsită într-o zonă nelocuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce în zona localităţii Dragoslavele, lângă râul Dâmboviţa, au fost descoperite rămăşiţe umane.

Bărbatul avea un cazier bogat FOTO arhiva Adevărul
Bărbatul avea un cazier bogat FOTO arhiva Adevărul

”La data de 08 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, se precizează într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru de ucidere din culpă, se mai menţionează în comunicatul transmis redacției „Adevărul” de către polițiștii argeșeni.

„Mână de criminal”

În urma prelevării amprentelor de la fragmentul mână dreaptă, găsită în noaptea de 8 spre 9 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a introducerii acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei căreia îi aparține, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.

Surse judiciare au precizat în exclusivitate pentru „Adevărul” că mâna găsită în comuna Dragoslavele aparține unui criminal. Este vorba despre un bărbat condamnat pentru omor în 1996 și pentru tentativă de omor (2015-2019).

Cercetarile continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în celelalte localități unde persoana a avut domiciliul anterior.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite