Ce bani primesc studenţii care se oferă voluntari pentru a lucra la cel mai mare spital COVID-19 din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Spitalul de la Mioveni sunt 85 de paturi pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 FOTO: Primăria Mioveni
La Spitalul de la Mioveni sunt 85 de paturi pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 FOTO: Primăria Mioveni

Studenţii din anii 3 şi 4 de la specializarea Asistenţă Medicală Generală a Universităţii din Piteşti care se vor oferi voluntari pentru a lucra la Spitalul COVID-19 de la Mioveni vor primi 2.500 lei lunar, plus cazare şi masă.

„Adresez studenţilor Universităţii din Piteşti, celor care studiază la Asistenţă Medicală, rugămintea de a se oferi voluntari pentru frontul atât de dificil, al bătăliei cu COVID-ul. Spitalul de la Mioveni, dl dr Trăilă şi colegii dumnealui, au mare nevoie de orice ajutor, chiar dacă nu sunteţi extrem de specializaţi, încă. Pe lângă satisfacţia personală, umanitară, veţi câştiga experienţă de mare valoare pentru viitor şi chiar şi o indemnizaţie rezonabilă”, spune Dumitru Chirleşan, rectorul Universităţii din Piteşti.

Cei care se vor oferi voluntari trebuie să fie studenţi în anul 3 sau 4 la specializarea Asistenţă Medicală Generală. Viitorii voluntari vor beneficia de: indemnizaţie de 2500 lei/lună; cazare şi masă la care se adaugă o indemnizaţie suplimentară de 20 lei/zi, dacă sunt repartizaţi la unităţi medicale din alte localităţi decât în cea în care studiază sau locuiesc, plus o perioadă contractuală de două luni care se consideră stagiu de practică în unităţi sanitare.

Spitalul de la Mioveni este cel mai mare spital COVID-19 din Argeş, având o capacitate totală de 85 de locuri, 18 dintre acestea fiind la Terapie Intensivă, secţie redeschisă după mai multe luni în care nu a funcţionat din lipsă de personal

Studenţii interesaţi să se înscrie în programul de voluntariat pot suna la următoarele numere de telefon: 0726224349, 0348453260 sau pot face solicitarea pe e-mail la adresa: rectorat@upit.ro

Vă mai recomandăm şi:

Studii. Medicamentul care ar putea opri răspândirea noului coronavirus în doar 24 de ore

Premierul Republicii Moldova a fost infectat cu COVID-19

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite