Recompensă oferită în urma unui jaf la cazinou. Orice informaţie utilă anchetei va fi răsplătită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de jocuri este situată chiarîn centrul oraşului FOTO Facebook
Sala de jocuri este situată chiarîn centrul oraşului FOTO Facebook

Proprietarul unui cazinou, la care în dimineaţa de joi, 31 martie, a avut loc un jaf, o angajată fiind ameninţată cu un cuţit, oferă recompensă pentru orice informaţie utilă.

O anchetă a fost declanşată de autorităţile judiciare din judeţul Neamţ după un jaf comis în Roznov, la un cazinou situat chiar în centrul oraşului. Infracţiunea a avut loc în dimineaţa de joi, 31martie, în jurul orei 04.00, când în incintă s-ar fi aflat doar o singură angajată.  

Din primele cercetări a reieşit că persoane necunoscute au pătruns în spaţiul unde funcţionează sala de jocuri electronice „Viva Vegas“, la parterul unei clădiri, după care au ameninţat angajata firmei să le dea banii proveniţi din încăsări. 

Neoficial, ar fi vorba despre aproximativ 20.000 de lei. Pentru timorarea tinerei care deservea cazinoul, autorii ar fi folosit un cuţit. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal penal, poliţiştii continuând cercetările, pentru identificarea celor care au participat la jaf şi recuperarea prejudiciului, infracţiunea vizată fiind tâlhărie. 

Dincolo de ancheta penală, proprietarul cazinoului a anunţat, pe contul de Facebook al firmei, că oferă o recompensă, pentru prinderea făptaşilor: „Vă rog să postaţi şi voi! Ofer recompensă 2.000 euro, pentru orice informaţie pentru prinderea atacatorului Roznov Casino. Aşteptăm informaţii de orice fel“. 

În judeţul Neamţ, jafuri la cazinouri au fost foarte rare. Unul dintre ele, săvârşit în 2017, l-a avut ca protagonist pe un elev de liceu. „Înarmat“ cu un pistol deagrement, tip airsoft, a amenţat operatorul sălii de jocuri să-i dea borseta cu încasările. Acesta a ripostat, iar tânărul de 18 ani a fugit. Avea să fie identificat în scurt timp, arestat şi condamnat pentru tentativă de tâlhărie. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Şoferiţă de 55 de ani, depistată cu o alcoolemie record. După ce a băut straşnic, a comis un accident

Şef de Salvamont, medic de profesie, despre rutina la Cota 1.850: „Suntem singuri contra naturii“ FOTO

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite