O maşină a plonjat într-un râu din Neamţ, în toiul nopţii. Şoferul a rămas încarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neatenţia la volan pare să fi provocat accidentul FOTO ISU Neamţ
Neatenţia la volan pare să fi provocat accidentul FOTO ISU Neamţ

Şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar după ce a acroşat un indicator a plonjat în albia unui pârâu, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în noaptea de 12/13 februarie 2022,  în zona montană a judeţului Neamţ, în comuna Farcaşa. Victimă a fost un tânăr care a plonjat cu maşina pe care o conducea în albia unui râu, rămânând încarcerat. 

Accidentul s-a produs din culpa conducătorului auto, fiind vorba despre neatenţie la volan sau neadaptarea

vitezei la condiţiile de drum. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe carosabil, iar după ce a acroşat un indicator, a ajuns în albia pârâului din apropierea drumului naţional. 

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii

din cadrul Poliţiei Bicaz au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Naţional 17 B, în afara localităţii Farcaşa. Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 20 de ani, din Poiana Teiului, se deplasa cu un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, acroşând un indicator, după care s-a răsturnat pe cupolă, în albia unui pârâu“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu consumase alcool. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea

stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

În ajutorul victimei au intervenit pompierii de la Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, care prin procedee specifice au descarcerat-o din interiorul autoturismului. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Târgu Neamţ. 

Noaptea trecută, poliţiştii nemţeni au depistat un şofer care nu avea ce să caute în trafic. În jurul orei

00.40, la Roman, a fost tras pe dreapta un un bărbat, de 32 de ani, aparatul drugtest indicând o valoare pozitivă pentru cocaină şi methamphetamină. La spital, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în sânge a substanţelor stupefiante, astfel că s-a ales cu dosar penal.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

În caz de bombardament, tot beciurile şi fuga sunt soluţia. Adăposturile antiaeriene, prea puţine

Fost senator, condamnat pentru omor din culpă. Familia victimei primeşte despăgubiri de 160.000 de euro

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite