O iniţiativă de Valentine's Day a stârnit reacţii neaşteptate. „Ştiţi doar să orăcăiţi pe Facebook“

0
Publicat:

O iniţiativă de Valentine's Day, care a aparţinut Primăriei Roman, a stârnit reacţii în care numai de iubire nu a fost vorba. Oamenii au comentat ideea pe reţelele de socializare, dar s-au referit la o mare problemă a oraşului, cea a lipsei prelungite de apă de la robinetele romaşcanilor.

Inima stilizată este amplasată în parcul din fața administrației FOTO Primăria Roman
Inima stilizată este amplasată în parcul din fața administrației FOTO Primăria Roman

Cu prilejul Zilei îndrăgostiţilor, pe 14 februuarie, conducerea administraţiei din municipiul nemţean a amplasat în părculeţul din faţa sediului o inimă stilizată, îndemnând localnicii să realizeze o fotografie în acel decor, pe care să o facă apoi publică pe reţelele de socializare.

„În luna iubirii, de Valentine's Day şi până la Dragobete, vă invit să realizaţi o fotografie inedită. Proiectul - un punct de selfie special cu ocazia Zilei internaţionale a iubirii este unul pilot, dorindu-ne să oferim trecătorilor o surpriză plăcută, posibilitatea de a crea o amintire frumoasă, având ca leit-motiv «Inima Romanului bate în centrul oraşului!»“.

Acesta era mesajul de pe Facebook al primarului Leonard Achiriloaei, care a mai detaliat că inima stilizată va rămâne amplasată în păruleț. Numai că, ideea a generat reacții neașteptate și comentarii care nu s-au referit la ea, ci la o problemă acută, lipsa apei de la robinete, acuze fiind îndreptate către ApaServ, firma de utilităţi din subordinea CJ Neamţ.

„Cartierul Muncitoresc nuare apă noaptea, iar ziua abia curge şi voi ne daţi inimioare!“, a postat Constantin C. Parafrazând cunoscuta melodie „Îţi dau un inel“, cântată de Dan Bitman, solistul trupei Holograf, Alexadru D. a scris: „E o secetă pe instalaţia de apă, Mare cât inima ta! Inimă avem, apă mai trebe“.

Nicu N. e de părere că primarului nu i-ar păsa de problemele cu apa, acuzându-l că-l doare „fix în dos“. Ştefan O. îl întreabă pe edil: „Domnule primar, după poză se lasă cu puţină iubirică? Aveţi şi un sfat pentru cei tineri, cu ce ar putea înlocui apa?“, iar Claudiu P. apreciază noua iniţiativă a primăriei ca fiind  „Abureală pentru fraieri“.

Aceste comentarii au venit după ce, exact pe 14 februarie, apa a fost oprită în oraş câteva ore. Vasile C. îl apără pe primar: „Ori v-au spălat creierii careva, ori sunteţi duşi cu pluta. De un an se zbate domnul primar să rezilieze contractul cu ApaServ. Durează, se luptă pe toate căile să fie normalitate cu apa, dar trebuie să avem răbdare. Aţi ieşit la proteste împotriva ApaServ? Nu! Ştiţi doar să orăcăiţi pe Facebook“.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite