Moartea teribilă a unui adolescent din Neamț. Aruncat din maşină și strivit sub autovehiculul răsturnat

0
Publicat:

Un adolescent din Neamţ, în vârstă de 17 ani, a fost victima unui accident rutier extrem de grav. A fost aruncat din maşina în care era, fiind strivit sub autovehiculul răsturnat în urma unei coliziuni

Urmările evenimentului rutier sunt grave FOTO ȘtiriNeamț.ro
Urmările evenimentului rutier sunt grave FOTO ȘtiriNeamț.ro

Pe data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 14.00, forţele de intervenţie au fost solicitate să se deplaseze în comuna Războieni, pe Drumul Judeţean 155P, acolo unde avusese loc un eveniment rutier foarte grav, care s-a soldat cu un mort şi cu două persoane rănite.

La locul solicitării au fost alocate mijloace de intervenţie de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitatea menţionată, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ, cu o autospecială pentru descarcerare, una de stingere şi două ambulanţe, plus o autosanitară de la Serviciul de Ambulanţă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, a reieşit că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, în care se aflau trei persoane, a părăsit șoseaua, iar după ce s-a ciocnit de un stâlp, s-a răsturnat. Din nefericire, adolescentul de 17 ani a fost proiectat din habitaclu, ajungând sub maşină.

Prins sub autoturism

„Până la sosirea forţelor de intervenţie, două persoane s-au autoevacuat. Ajunşi la locul indicat, pompierii au găsit o persoană încarcerată. Cu echipamentele de descarcerare s-a acţionat pentru scoaterea victimei prinse sub autoturism. Din păcate, tânărul de 17 ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa“, a transmis ISU Neamţ.

Ceilalţi tineri din autovehicul, de 19 şi 22 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior unul dintre ei fiind transportat la Spitalul Judeţean Neamţ. Două femei, de 47 şi 49 de ani (se pare rudele tinerilor), au suferit atacuri de panică, ajungând şi ele la o unitate sanitară. A fost întocmit dosar penal, pentru vătămare şi ucidere din culpă.

Sâmbătă, 09 septembrie, un alt accident rutier a avut loc în Piatra Neamţ. La ora 19.40, pe strada Ştefan cel Mare, în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani, era la volanul unui autoturism a surprins şi accidentat un copil de 11 ani. Acesta traversa drumul pe un marcaj pietonal, semnalizat corespunzător. Şoferiţa are dosar penal.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite