Un videoclip realizat de Charlie Ottley, care promovează Oradea și alte orașe ale României, difuzat la BBC

0
Publicat:

Un videoclip realizat de cunoscutul regizor TV Charlie Ottley pentru promovare a României în Europa a fost postat pe YouTube și se va vedea pe BBC World News.

Campania realizată de Charlie Ottley în România cuprinde 4 clipuri: One Country, Discover Romania’s Cities, Discover Romania’s incredible History și Romania – nature and adventure. În cel de-al doilea film sunt prezentate cine orașe ale țării: Craiova, Brașov, Oradea, Sibiu și Timișoara. 

Oradea. FOTO Arhivă
Oradea. FOTO Arhivă

„Sunt imagini care au legătură mai degrabă cu istoria românească mai ales că în Europa Occidentală există concepții greșite despre România, că ar fi o junglă post-comunistă de beton. De fapt, e o istorie de 3.000 de ani, o moștenire bogată, lucru pe care puțină lume îl știe, ceea ce permite României să fie una dintre țările cu cultura cea mai bogată din Europa”, a declarat Charlie Ottley, la Antena 3 CNN. 

Charlie Ottley este realizatorul documentarului România Sălbatică și a declarat în mai multe rânduri, că pentru el, România este cea mai frumoasă țară din Europa. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite