Un bărbat a vandalizat un tramvai nou din Oradea, nemulțumit că era prea cald în interior VIDEO

0
Publicat:

Acesta a spart unul dintre geamuri cu ciocanul de siguranță și acum este căutat de poliție pentru a fi tras la răspundere.

Pasagerii unui tramvai care circulă în Oradea au avut parte de un eveniment mai puțin obișnuit.

Un cetățean a distrus unul dintre geamurile tramvaiului, cu ciocănelul de siguranță al mijlocului de transport în comun.

Incidentul ar fi avut loc de la faptul că pasagerul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiționat, întrucât era foarte cald în interior. Răspunsul vatmanului a fost că aerul este pornit, dar nemulțumit bărbatul a spus că-și face singur aer condiționat, fapt pentru care a procedat la spargerea geamului.

Bărbatul (tricou roz) a spart gemul cu ciocănelul FOTO: captură video
Bărbatul (tricou roz) a spart gemul cu ciocănelul FOTO: captură video

La prima stație acesta a coborât iar acum conducerea companiei de transport public face apel la localnici pentru a-l găsi pe făptaș, după ce s-a estimat că paguba este în jurul valorii de 3.000 de lei.

Întregul incident a fost filmat, iar înregistrarea a fost postată pe rețelele sociale.

„Dragi orădeni, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestui cetățean care azi în jurul orei 15, pe Bulevardul Decebal a vandalizat tramvaiul cu care se deplasa. Vă mulțumim pentru sprijin. Contact: secretariat@otl.ro”, se arată în postarea companiei OTL de pe rețelele sociale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite