Peste 3000 de locuri de parcare noi amenajate în principalele zone ale orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenajare parcări pe strada Vaporului
Amenajare parcări pe strada Vaporului

De la începutul anului au fost amenajate peste 3.000 de locuri de parcare noi pentru orădeni. Parcările de reședință au apărut în Nufărul, Ioșia, Rogerius, Sovata sau Dacia. Locurile au început să fie atribuite asociațiilor de proprietari. Prețul unui abonament este de 9 lei pe an.

De la începutul anului şi până în prezent, municipalitatea a amenajat peste 3000 de locuri de parcări de reşedinţă în zonele:  Nufărul, Ioşia, Rogerius, Seleuş, Sovata, B-dul Dacia, str. Alexandru Andriţoiu, sau Calea Aradului.

Locurile de parcare au început să fie atribuite asociaţiilor de proprietari de la începutul lui 2011 de către Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO).

Iniţial, locurile destinate parcărilor de domiciliu sunt amenajate de către municipalitate (asfaltate şi marcate), după care Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO) trece la încheierea contractelor cu asociaţiile de proprietari şi la atribuirea locurilor de parcare.

Până în prezent s-au încheiat contracte de asociere cu 142 de asociaţii de proprietari.

Preţul unui abonament este de 90 lei/an, respectiv 45 lei/6 luni, iar intervalul orar în care poate fi ocupat locul de către posesorul abonamentuui este de luni până vineri între orele 16:00 - 07:00 (dimineaţa), iar sâmbăta şi duminica permanent.
Locatarii plătesc abonamentele la asociaţia de proprietari de care aparţin, după care acestea virează sumele către AIO şi ridică abonamentele aferente.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite