O nouă pasarelă peste pârâul Peţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zona străzii Octavian Goga se va realiza o zonă de agrement şi promenadă, cu terenuri de joacă şi de sport şi pistă de biciclete. Pentru asigurarea accesului în siguranţă a pietonilor şi bicicliştilor dinspre zona rezidenţială la zona supermarketurilor de pe malul stâng, Obi şi Auchan, se va construi o pasarelă peste pârâul Peţa.

În acest sens, consilierii locali au aprobat în şedinţa de consiliu proiectul de hotărâre privind realizarea obiectivului de investiţie ,,Pasarelă pietnonală şi pentru biciclişti peste pârâul Peţa, în zona străzii Octavian Goga”.

Această pasarelă va lega pista de biciclete ce urmează a fi realizată dinspre podul Sovata cu drumul de centură al municipiului Oradea. Pasarela se va poziţiona în axul drumului dintre magazinele Obi şi Auchan, perpendicular pe firul pârâului Peţa. Pasarela va avea structură metalică, balustrade de protecţie şi va avea lungimea de 23,34 m, deschiderea de 17 m şi lăţimea de 2,17 metri.

Valoarea totală a investiţiei este de 156.201,22 lei, respectiv 35.529,35 euro cu TVA inclus şi ar urma să se facă din fondurile bugetului local.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite