VIDEO Accident grav în judeţul Iaşi. Două TIR-uri s-au lovit frontal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul în care s-a produs accidentul  FOTO ziaruldeiasi.ro
Locul în care s-a produs accidentul  FOTO ziaruldeiasi.ro

Accidentul ar fi fost regizat de cei doi şoferi prin staţie, încercându-se evitarea unei tragedii. În urma impactului au rezultat două victime, ambele conştiente, transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Un accident rutier grav a avut loc joi, 15 octombrie,în judeţul Iaşi, în localitatea Ruginoasa, pe DN 28A, între Târgu Frumos şi Paşcani. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Şoferii au scăpat cu viaţă. 

„Accident rutier pe DN 28A, pe raza localităţii Ruginoasa, judeţul Iaşi, produs prin coliziunea frontală a două autobasculante. Traficul este blocat temporar, pentru măsurătorile Poliţiei. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care una grav”, se arată pe pagina de Facebook a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00. În urma impactului au rezultat doi răniţi, aceştia au fost transportaţi la Compartimentul de Primiri Urgenţe Paşcani. Ambii sunt conştienţi. 

Prima ipoteză luată în calcul de oamenii legii este că accidentul a fost regizat de către cei doi şoferi din cauză că unul dintre ei a rămas fără frâne. Cei doi au comunicat prin staţie şi au stabilit să se izbească, ca să nu producă o tragedie mai mare, scrie Ziarul de Iaşi. 

Potrivit sursei citate, cei doi au sărit din maşină înainte de momentul impactului. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sfârşitul crunt al unui diabetic cu COVID, relatat de familie: „Ne suna plângând, să găsim un doctor să îi taie picioarele“

Antrenor de volei şi arbitru al Federaţiei Române de Volei, arestat preventiv pentru pornografie infantilă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite