Ultimul test înainte de derby-ul cu FC Botoşani. Poli joacă un amical caritabil la Vaslui

0
Publicat:

Politehnica Iaşi are parte de un ultim test înainte de reluarea campionatului, după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale.

Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Facebook Politehnica Iaşi
Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Facebook Politehnica Iaşi

Gruparea antrenată de Leo Grozavu întâlneşte astăzi, 13 septembrie 2023, pe CSM Vaslui, formaţie ce evoluează în Liga a lll-a.

Meci caritabil la Vaslui

Cele două grupări se vor întâlni pe stadionul din Vaslui, iar meciul, care începe la ora 18.30, va fi unul caritabil. Astfel, spectatorii prezenți în tribune vor putea sprijini, prin donații, Fundația „Cristi’s Outreach” din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.

Jucătorii din Copou vor dona spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori. De asemenea, la stadionul din Vaslui vor fi puse în vânzare bilete la meciul din Liga I dintre Poli și FC Botoșani, din etapa a noua a Superligii, iar toți banii încasați din comercializarea tichetelor cu prilejul evenimentului caritabil vor fi donați fundației.

Ne bucurăm să participăm la acest eveniment și sper că prezența echipei noastre va sensibiliza și mai mult comunitatea vasluiană. Am aflat că fundația de la Bârlad a rămas fără finanțare și cel mai mult au de suferit copiii care mergeau la tratament acolo. Pe lângă tricoul și mingea cu semnăturile jucătorilor și antrenorilor, vom dona și banii încasați mâine, la Vaslui, din vânzarea biletelor la derby-ul regional de lunea viitoare cu FC Botoșani. Vasluienii au fost obișnuiți cu meciuri de înalt nivel în prima ligă și cupe europene și sunt sigur că vor dori să asiste la un meci foarte interesant în Copou, fiind de două ori câștigați, ajutând copiii și vizionând o partida atractivă”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

Meciul dintre  Poli Iași şi FC Botoșani din Superligă va avea loc luni, 18 septembrie, în Copou, la ora 18.30. Gruparea ieşeană vine după un succes în deplasare, pe terenul Universităţii Cluj, unde s-a impus cu scorul de 2-0.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite