Tupeul unui bărbat acuzat că fura de 15 ani curent electric de la Primărie. Cine l-a dat de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contor electric / Sursa: blog.romstal.ro
Contor electric / Sursa: blog.romstal.ro

Deşi Primăria ieşeană Deleni a încercat să recupereze suma de 74.000 de lei de la bărbatul acuzat că fura curent electric, acesta a fost achitat în primă instanţă, din lipsă de probe şi din cauză că martorii s-au contrazis în declaraţii. Cazul a ajuns acum la Curtea de Apel.

Un bărbat din comuna Deleni, judeţul Iaşi, a fost acuzat că ar fi furat curent electric timp de 15 ani, din reţeaua de iluminat public a Primăriei. 

Ieşeanul a fost dat de gol de nepotul său, care a observat că în momentul în care se aprindeau luminile de pe stradă, porneau şi becurile de pe terasa casei bărbatului. Astfel, Primăria Deleni s-a constituit parte civilă într-un proces în care îi cereau săteanului suma de 74.000 de lei. După verificările făcute la solicitarea Primăriei, s-a constatat faptul că o priză şi 11 becuri din garajul bărbatului primeau curent din iluminatul stradal, scrie presa locală.

Totuşi, după ce mai mulţi martori s-au contrazis în declaraţii, magistraţii primei instanţe s-au văzut nevoiţi să îl achite pe săteanul din Deleni, din lipsă de probe. Aceştia au subliniat că, pentru ca inculpatul să consume curent de 74.000 lei, ar fi trebuit ca toate becurile de pe terasă să funcţioneze câte 10 ore pe zi. 

În prezent, cazul este pe rolul Curţii de Apel iaŞi, care urmează să audieze un alt martor în luna martie a acestui an.
 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

O bugetară din România câştigă mai mult decât premierii Franţei, Suediei şi Danemarcei. „Vrednică este!”

Scrisoare către liderii coaliţiei de guvernare din partea mai multor intelectuali şi personalităţi din societatea civilă: Încetaţi comunicarea cu AUR

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri