Momentul în care un jandarm dă jos zăpada de pe luneta unui şofer din Iaşi, la semafor  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care jandarmul îi curăţă luneta de zăpadă unui şofer   FOTO Facebook/Atenţie Poliţia Iaşi
Momentul în care jandarmul îi curăţă luneta de zăpadă unui şofer   FOTO Facebook/Atenţie Poliţia Iaşi

Momentul în care jandarmul dă jos zădapa de pe luneta maşinii condusă de un ieşean a fost filmat, iar videoclipul a devenit în scurt tip viral pe reţelele de socializare.

Un şofer care se afla în trafic, aşteptând la semafor, s-a ales cu o supriză din partea forţelor de ordine. Deşi avea luneta acoperită de zăpadă, din lipsă de timp sau din nepăsare, şoferul a ieşit la plimbare pe străzile din Iaşi. Aşa se face că, aflându-se în timpul programului, un jandarm s-a dat jos din maşina Jandarmeriei Iaşi, ce se afla în spatele autoturismului nedeszăpezit, şi i-a curăţat chiar el luneta şoferului. 

Colegul jandarmului a filmat întreg momentul, filmuleţul devenind astfel viral pe internet şi distribuit masiv pe paginile de social media.

Sute de comentarii şi-au făcut apariţia la postarea cu filmuleţut devenit viral, unii internauţi felicitându-l pe jandarm.

„Felicitari domnului de la Jandarmerie! Însă şoferul trebuie amendat, nesimţit şi leneş, nu se vedeau stopurile”, a scris Ciprian Guriuc. 

„Dacă omul era îmbracat civil, nu ştia nimeni că este jandarm. Aşa a fost situaţia. Gestul făcut este pentru a evita pericol de accident în trafic. Moartea nu alege că eşti jandarm, pompier, poliţisr sau civil”, scrie Bogdan Ionuţ.

Pe lângă mulţii internauţi care îl criticau pe şofer, au existat şi comentarii în favoarea acestuia. „Felicitări jandarmului! Şi, din câte am observat, persoana de la volan a deschis portiera şi probabil că i-a mulţumit! Aşa că în loc să o ardeţi unii în comentarii cu bastoane, creând o imagine proastă şi poliţiei, ar trebui să apreciaţi gestul şi spiritul civic şi să vă gândiţi că poate persoana avea o problemă foarte gravă şi, grăbindu-se, nu a mai sesizat din păcate să cureţe şi luneta”, punctează Cristian Ştefan.

VIDEO

Imagini similare au cucerit internetul în ultimele săptămâni. în Sibiu, dar şi la Braşov poliţiştii au făcut acelaşi gest pentru şoferii neglijenti.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Reacţia lui Florin Cîţu după ce a aflat că la Apele Române a fost angajată ca inginer o ospătăriţă care nu ştie nici măcar cum se măsoară debitul unui râu

Cum au ajuns patru tineri să se bată într-un mall din Craiova. „Mânca-ţi-aş, îmi vinzi tu mie făcături?“ VIDEO

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite