Şoferiţa care a ucis patru muncitori la Iaşi, în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

0
Publicat:

Iuliana Adina Ghervase, femeia care a omorât patru muncitori și a rănit grav alți trei, într-un grav accidnet rutier care a avut loc în Iaşi, în iunie 2022, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă.

Imagini de la accidentul produs de Adina Ghervase SURSĂ Diana Cimpoeşu
Imagini de la accidentul produs de Adina Ghervase SURSĂ Diana Cimpoeşu

Femeia este judecată pentru omor calificat, tentativă de omor calificat şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

A fost plasată în arest la domiciliu

În cursul zilei de luni, 11 decembrie 2023, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au decis ca Iuliana Adina Ghervase să fie eliberată din penitenciar și să fie judecată în continuare în arest la domiciliu.

Înlocuiește măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpată (…) cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, prevăzută de art. 218 Cod procedură penală raportat la art. 221 și art. 223 Cod procedură penală, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.12.2023 și până la data de 09.01.2024, inclusiv, măsura preventivă constând în obligația impusă inculpatei să nu părăsească imobilul unde locuiește, respectiv în localitatea Păltinoasa, jud. Suceava, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza şi de a se supune obligațiilor stabilite de organul judiciar, pe durata măsurii preventive”, a decis, luni, Crutea de Apel.

,,Este o decizie incredibilă şi revoltătoare"

Decizia care a fost luată pe data de 11 decembrie 2023 este considerată una fără precedent şi greu de explicat, având în vedere gravitatea faptelor şi acuzaţiilor aduse.

,,Decizie incredibilă şi revoltătoare la Curtea de Apel Iaşi. Şoferiţa din Iaşi, acuzată şi trimisă în judecată pentru omor calificat, care a omorât patru oameni angajaţi la Citadin şi pe alţi patru i-a nenorocit pe viață, care este acuzată şi de tentativă de omor calificat și care era şi beată şi circula şi cu peste 150 km/h şi şi-a bătut joc de organele de Parchet şi de instanţe, întrebând cât trebuie să plătescă pentru a fi eliberată, a fost eliberată din arestul preventiv. Astfel, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este una fără precedent şi la nivel de Curte de Apel, în raport cu acuzaţiile extrem de grave", a precizat avocatul Adrian Cuculis.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite