S-a dat verdictul în cazul bărbatului care l-a stropit cu iaurt pe Mihai Chirica: „Tulburări psihice majore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Liviu Chirica / Inquam Photos
FOTO: Liviu Chirica / Inquam Photos

Bărbatul care l-a stropit pe Mihai Chirca cu iaurt, în Piaţa Unirii din Iaşi, a primit verdictul din partea medicilor de la ”Socola”.

Bogdan Suditu, bărbatul din Piteşti care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iaşului, Mihai Chirica, la evenimentele dedicate zilei de 24 Ianuarie, în Piaţa Unirii, a fost supus unor investigaţii de către medicii de la Institutul de Psihiatrie ”Socola” din Iaşi. Expertiza a fost făcută de către o comisie de la unitatea medicală, doctorii constatând faptul că Bogdan Suditu are tulburări psihice majore. 

Astfel, în următoarea perioadă, experţii vor hotărî unde va fi internat bărbatul, pentru a primi tratamentul necesar. 

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost stropit cu iaurt, pe 24 ianuarie, în timpul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Unirii Principatelor Române. Incidentul a avut loc în Piaţa Unirii din Iaşi, iar Bogdan Suditu, autorul faptei, a fost ridicat de către jandarmi şi dus la secţie.

Mihai Chirica s-a retras într-un hotel din centrul oraşului, pentru a se curăţa, iar mai apoi, le-a declarat jurnaliştilor că nu va depune plângere împotriva bărbatului care l-a atacat cu iaurt. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum s-a lucrat în anii '70-'80 la tunelurile uriaşe din Retezat: „Zeci de kilometri de galerii dăltuiţi în granitul munţilor“

Scene de groază la Târgu-Mureş. Cadavrul unui bărbat omorât de concubină, transportat cu un tomberon

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite