„Raport final și zdrobitor” în cazul morții avocatei Monica Cioată: „A fost aruncată de la balcon” de iubitul ei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul morții avocatei ieșene Monica Cioată. Tânăra avocată, care a murit în condiții suspecte în luna iunie a anului 2021, a fost „aruncată de la balcon” de către iubitul ei, Sebastian Felecanu, conform unor raport menționat de avocatul Adrian Cuculis.

Raport final și zdrobitor în cazul “Felecanu” de la Iasi. Monica Cioată a fost aruncată de la balcon de către avocatul Felecanu. În acest context al noului raport de expertiză , experții EXCLUD sinuciderea. Acest lucru vine și distruge întreaga apărare (pe care noi o considerăm mincinoasă) a lui Felecanu. Proba aceasta era ultima din șirul lung de probe ce îi erau în defavoarea inculpatului. Probabil că vorba din lumea criminalistică “mortii vorbesc”, este adevarată. Raportul s-a bazat pe efectuarea unui experiment judiciar si a fost analizată la propriu la microscop”, a transmis cunoscutul avocat Adrian Cuculis. 

Amintim faptul că în dimineața zilei de 19 iunie 2021, în jurul orei 04.00, Monica Cioată a murit după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc din Iași. Incidentul tragic a avut loc după ce ea și iubitul ei avocat, Sebastian Felecanu, au venit de la o petrecere.

Monica Cioată, avocata ieșeană care a murit în anul 2021
Avocata ieșeană era însărcinată. Foto Facebook/ Monica Cioată

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bloc se observă cum cei doi coboară din maşină, iubitul clătinându-se până la intrarea în bloc, unde avocata îi trânteşte uşa în nas. Ulterior, bărbatul încearcă la rândul său să trântească ușa, însă este împiedicat de Monica Cioată, care purta o rochie elegantă și pantofi cu toc. 

La câteva minute distanță, avocata cade de la etaj, iar un vecin a ieșit speriat din bloc și a anunțat autoritățile. Medicii și polițiștii ajung la fața locului, iar după alte câteva minute și-a făcut apariția și Sebastian Felecanu. 

Autopsia a scos la iveală faptul că femeia era însărcinată şi că la momentul căderii nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, demn de precizat este și faptul că în momentul în care a fost găsită fără viață pe asfalt, tânăra purta încălțăminte sport. 

În plus, după un an și o lună de la moartea avocatei, Sebastian Felecanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Curţii de Apel din Iaşi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, au precizat procurorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite