Răspunsurile anchetatorilor despre cauza morții actriței de filme pentru adulți Sophia Leone. „O situație unică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de film pentru adulți, Sophia Leone, a murit în mod neașteptat, la vârsta de 26 de ani, la începutul acestei luni. Poliția a catalogat moartea sa ca fiind „suspectă”.

Sophia Leone a murit subit la doar 26 de ani FOTO Instagram
Sophia Leone a murit subit la doar 26 de ani FOTO Instagram

Sophia Leone a fost găsită fără suflare, în apartamentul ei din New Mexico, pe data de 1 martie. Anunțul a fost făcut familia ei, într-o pagină de strângere de fonduri GoFundMe, creată pentru a primi ajutoare de înmormântare, notează publicația People. 

Pierderea bruscă a Sophiei a lăsat familia și prietenii devastați și în stare de șoc”, a scris pe internet tatăl ei vitreg, Mike Romero, în timp ce anunța moartea tragică a tinerei.

Pe lângă un proces dificil de doliu și de căutare a dreptății pentru Sophia, familia se confruntă și cu povara financiară pentru care nu era pregătită”, a adăugat el.

În timp ce prietenii și familia s-au adunat pentru a strânge fonduri în memoria lui Leone, Departamentul de Poliție din Albuquerque a investigat circumstanțele morții sale.

Sophia Leone FOTO Instagram
Sophia Leone FOTO Instagram

„O situație unică”

Care este cauza morții Sophiei Leone?

Cauza morții lui Leone este încă necunoscută. Oamenii legii au confirmat că motivul exact al decesului ei nu a putut fi stabilit până la prezentarea rezultatelor raportului ei toxicologic.

Sophia Leone a fost victima unei crime?

Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Albuquerque a spus anterior că moartea lui Leone nu pare să fie legată de un jaf sau o omucidere, în ciuda afirmațiilor contradictorii ale fostei agenții de modele pentru adulți de care Leone a aparținut, 101 Modeling.

Poliția a spus, totuși, că oamenii legii investighează situația ca „moarte suspectă”.

Nu știm în acest moment dacă este victima unei infracțiuni, așa că aceasta este o situație unică”, a spus purtătorul de cuvânt.

Moartea Sophiei Leone a fost legată de droguri?

Cauza oficială a morții a lui Leone este încă în așteptarea rezultatelor toxicologiei.

De asemenea, atunci când poliția din Albuquerque a fost întrebată de reporterii TMZ dacă moartea actriței de filme pentru adulți a fost legată de droguri, oficialii legii au preferat să păstreze tăcerea cu privire la subiect.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite