Polițistă prinsă la furat. Ce a găsit agentul de pază al unui magazin de haine asupra ei

0
Publicat:

O polițistă în vârstă de 22 de ani a fost prinsă la furat într-un centru comercial din municipiul Iași, potrivit bzi.ro. Tânăra sustrăsese produse în valoare de 554 de lei.

image

Angajata Ministerului Afacerilor Interne (MAI) lucra ca agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Faptele de care este acuzată s-au petrecut pe 6 noiembrie, într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu.

La ieșirea dintr-un magazin de haine, agentul de pază a fost alerat de sunetul alarmei. A verificat-o pe tânără și a constatat că are asupra ei mai multe articole vestimentare ascunse, neachitate.

Potrivit procedurilor, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor. Oamenii legii constatat că tânăra este agent în cadrul MAI.

Dosar penal pentru furt

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tinerei polițiste. 

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru BZI.

Tânăra a fost angajată recent la Inspectoratul General Pentru Imigrări, iar conform declarației de avere, completată în data de 30 mai 2023, nu deține niciun bun pe numele ei, singurul său venit fiind salariul.

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, o altă tânără polițistă din Iaşi a fost cercetată penal după ce a fost prinsă la furat.

Polițista a sustras farduri şi rujuri, iar când a fost prinsă, a încercat să scape folosindu-se de legitimaţia de poliţist. Prejudiciul a fost estimat la 350 de lei. După incidentul din 5 aprilie, în cazul tinerei poliţiste a început o anchetă internă, dar s-a deschis şi un dosar penal

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite