Piteşti: VIDEO O poliţistă a fost prinsă la furat în hypermarket UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, o poliţistă de la Buzoieşti a fost prinsă la furat în hypermarketul PIC. Femeia şi prietenul ei au sustras din magazin odorizante de maşină, deodorante şi alte mărunţişuri, pe care le-au ascuns în buzunare.

Camerele de supraveghere din interiorul hypermerketului i-au dat de gol însă pe cei doi hoţi. Astfel, la ieşirea din magazin, aceştia au fost întâmpinaţi de agenţii de pază, care le-au golit buzunarele. Produsele sustrase valorează aproximativ 60 de lei.  Prietenul tinerei, Constantin Meraru, de 23 de ani din Costeşti, susţine că el este cel care a sustras produsele, poliţista neavând niciun amestec.

Poliţista era în timpul liber când a avut loc evenimentul

Adriana Ducu, în vârstă de 24 de ani, din Priboieni, a terminat în 2007 Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina şi a lucrat la postul de poliţie din comuna Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, iar din 2008, la Poliţia Oraşului Costeşţi, la evidenţa operativă. A fost apoi detaşată la postul de poliţie din comuna Buzoieşti, ca agent, ajutor şef de post.


Şefii ei au numai cuvinte de laudă la adresa sa

“Nu ştiu prea multe, decât ce am aflat şi eu din presă. Am rămas şi noi surprinşi când am aflat. Nu ştiu din ce cauză ar fi putut face aşa ceva, nu avea problem financiare. E viaţa ei privată, se afla în afara orelor de program. Conducerea IPJ Argeş este cea care va lua măsuri.  Adriana e în concediu de odihnă de săptămâna trecută şi n-a mai venit în localitate. Pe linie profesională nu am ce să-I reproşez, îşi făcea treaba bine şi îşi desfăşura activităţile şi sarcinile zilnice”, ne-a declarat agentul şef Dorinel Moraru, şeful postului de poliţie Buzoieşti.

"Era o fată cuminte, îşi făcea treaba bine cât a stat la noi. Dar de, aşa e când te iei după prieteni. Nu cred că a aveut ea vreo intenţie", întăreşte şi comisarul Ion Iacobescu, şeful poliţiei Costeşti.

Riscă până la 12 ani de închisoare

Oamenii legii au deschis pe numele celor doi dosar de cercetare penală, cazul tinerei ajungând la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care va decide ce sentinţă va da şi dacă tânăra va fi sancţionată în vreun fel. Momentan poliţista este cercetată în stare de libertate.

"Cercetările sunt desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Piteşti. Instituţia noastră condamnă astfel de fapte, iar persoana în cauză, dacă va fi găsită vinovată, va suporta consecinţele legii. În prezent i se acordă prezumţia de nevinovăţie. Dacă va fi găsită vinovată, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş va lua măsuri conform regulamentului în vigoare, pe linie administrativă în privinţa angajatei MAI", a declarat subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Dacă va fi găsită vinovată de furt calificat poliţista riscă pedeapsa cu închisoare între 1-12 ani  şi destituirea din funcţie.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/NOIEMBRIE/politista_hoata-fd621084e.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite