O fetiţă de patru ani şi-a prins mâna în tocătorul electric. Medicii au reuşit să i-o scoată după câteva ore

0
0
FOTO: Diana Cimpoeşu
FOTO: Diana Cimpoeşu

Fetiţa în vârstă de patru ani care şi-a prins mâna la un tocător electric a fost transportată din judeţul Bacău la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde medicii au reuşit, împreună cu echipa de descarcerare şi cu mecanicii spitalului, să îndepărteze maşina de tocat.

O fetiţă în vârstă de patru ani a rămas cu mâna blocată într-un tocător electric, în urma unui accident petrecut în casă. Victima a fost adusă cu elicopterul SMURD de la Oneşti, judeţul Bacău, la Iaşi.

„Este vorba despre o fetiţă de 4 ani, care şi-a prins mâna în maşina de făcut suc de roşii, accidental, într-un moment de neatenţie al părinţilor. A fost adusă de elicopter la Pediatrie, secţia Chirurgie Plastică. Nu s-a reuşit, deocamdată, scoaterea mâinii din maşina de tocat, fiind un material foarte dur. Va intra în sala de operaţie şi colegii de la descarcerare vor încerca cu medicii ortopezi dar şi cu mecanicii de la spital să taie materialul, fără să producă leziuni suplimentare”, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

Medicul Diana Cimpoeşu a anunţat că membrii echipajului de descarcerare ajutaţi de mecanicul spitalului de copii Sfânta Maria au reuşit să scoată mâna fetiţei din maşina de tocat după câteva ore.

Fetiţa este liniştită, cooperantă, fiind găsită într-o stare bună de către medici.

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Cum am supravieţuit gulagului“. Nina Moica, arestată de comunişti la vârsta de 15 ani, vorbeşte despre temniţele groazei

Omenirea a consumat deja tot ce poate să producă planeta într-un an: „Sistemul alimentar şi-a pierdut raţiunea”

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite