Imagini revoltătoare la Iași: cartofi cărați cu ambulanța! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc de pacienți, o ambulanță din Iași a fost surprinsă transportând saci de cartofi. Imaginile incredibile vin dintr-o piață, unde șoferul a mers cu mașina destinată urgențelor pentru a face cumpărături.

Incidentul a atras atenția mai multor oameni care se aflau printre tarabe, la cumpărături, care s-au declarat uimiți de acest gest, relatează bzi.ro

Pe 17 martie 2023, în Piața CUG a apărut o ambulanță, însă nu pentru a prelua un pacient, ci pentur a încărca saci de cartofi. După această întâmplare neobișnuită, medicul Angelica Hristea, managerul SAJ, a transmis că angajații sunt deja cercetați disciplinar.

„Eram la piață, pentru că trebuia să-i fac cumpărături mamei mele, care săptămâna trecută era să moară. Am sunat la ambulanță și în vreo 40 de minute au ajuns, iar astăzi observ această mașină care își achiziționează saci de cartofi în timpul programului. Pacienții care au nevoie de ei pot aștepta, nu? Mi se pare inadmisibil”, spune o femeie.

Managerul insituției anunță cercetare disciplinară

Nici managerul Ambulanței Iași nu vede cu ochi buni această situație și a promis că va lua măsuri pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple.

Am luat la cunoștință. Nu este normal așa ceva. Angajatul este deja cercetat disciplinar și vom remedia problema semnalată”, declară managerul SAJ Iași, dr. Angelica Hristea.

În timp ce una dintre mașini se afla în piață, numărul celor care solicită sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Iași este ridicat. Sute de ieșeni apelează în fiecare zi la numărul unic de urgență 112. Reprezentanții SAJ au precizat că a crescut și numărul recoltărilor, de trei ori, comparativ cu primele zile ale anului 2022. Media recoltărilor în 24 de ore este de peste 200-250. Gravitatea cazurilor nu mai este la fel de mare ca în luna octombrie 2021 și nu mai sunt atât de multe solicitări în cazul pacienților COVID-19.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite