Ieşeni intoxicaţi cu substanţa folosită pentru şobolani de firma de deratizare. Locatarii unei scări de bloc au fost evacuaţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei locatari ai unui bloc din cartierul Alexandru au nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu substanţa folosită pe scara blocului în care locuiesc pentru deratizare.

Ora 11.50: Numărul ieşenilor intoxicaţi cu substanţe toxice pentru dăunători a crescut. Încă un locatar a fost dus la spital, iar alţi şase au fost intubaţi cu oxigen în faţa scării şi au dat semnături că nu vor să meargă la spital.

image

Ora 11.35: Administratorii firmei care a dat cu substanţa toxică în scara B de la blocul D3 nu sunt de găsit. În acelaşi timp, administratorul asociaţiei din care face parta blocul D3 nu a semnat un contract pentru deratizare. „I-am anunţat aseară pe oameni că azi-dimineaţă vom face deratizare şi le-am spus să stea jumătate de oră în casă. Nu ştiu numele firmei“, a declarat Ion Brânzan, administratorul asociaţiei de locatari.

Ora 11.20: Mai multe persoane din blocul D3, scara B de pe bulevardul Alexandru cel Bun au fost evacuate de pompieri. Cinci dintre locatari au primit îngrijiri medicale pe loc şi sunt în afara pericolului. O singură persoană din bloc a fost dusă la spital. Oamenii spun că li s-a făcut rău în momentul în care au ieşit din apartamente. Pe scara blocului era un miros înţepător, după ce o firmă de deratizare a dat cu substanţe împotriva dăunătorilor în această dimineaţă.

Ora 11.00 La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje de intervenţie.

„Au plecat de la noi Echipajul de Prim Ajutor, Terapia Intensivă, Pompieri, Ambulanţă. Sunt patru maşini de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă plecate la faţa locului. Din primele informaţii ştim că sunt trei persoane care au inhalat vapori de la o soluţie cu care s-a deratizat în scara blocului“, spune ofiţerul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Ora 10.44 O ambulanţă şi un echipaj SMURD au fost trimise în urmă cu câteva minute la un bloc de lângă Olimp din Alexandru ca să  intervină pentru salvarea a trei locatari care s-au intoxicat cu substanţa folosită de firma de deratizare pentru stârpirea şobolanilor din subsol.

O fetiţă de 3 ani din Iaşi s-a intoxicat cu alcool

Iaşi: Trei studenţi au ajuns la spital intoxicaţi cu ciuperci

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite