Ieşeanul care şi-a aruncat vecinii în aer va petrece sărbătorile după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Bâtă, ieşeanul în apartamentul căruia a avut loc explozia care a distrus 23 de locuinţe dintr-un bloc din localitatea Dancu, va mai sta 20 de zile după gratii.

Judecătoria Iaşi a decis, pe 11 aprilie, să îi prelungească măsura de arest preventiv lui Dănuţ Bâtă. Astfel, bărbatul va mai sta după gratii încă 20 de zile. Bâtă poate declara recurs împotriva deciziei instanţei.

Haos în ancheta blocului explodat din Dancu. Locatarii ieşeni, lăsaţi în voia sorţii

Verdict în explozia blocului din Iaşi: locatarul de la 1 şi-a aruncat vecinii în aer supărat că n-a reuşit să vândă un televizor UPDATE

Ieşeanul este cercetat pentru distrugere prin incendiere, după ce în apartamentul lui a avut loc o explozie care a distrus 23 de locuinţe dintr-un bloc din localitatea Dancu. Dănuţ Bâtă, le-a povestit procurorilor că în seara zilei de 24 februarie 2012, în jurul orei 23.00, s-a întors acasă hotărât să-şi pună capăt zilelor. Omul era supărat că nu reuşise să vândă un televizor.

Victimele exploziei de la periferia Iaşiului sunt disperate: „Plâng încontinuu. Nu ştiu ce să fac, sunt în şoc“ FOTO

El a dat drumul la aragaz şi a scos siguranţele electrice din tablou, conştient că s-ar putea produce o explozie. A stat în bucătărie cât să se intoxice, dar la un moment dat, plictisit că gazele nu-şi fac efectul, s-a dus să se culce. 

FOTOGALERII Imagini cu apartamentele distruse de explozie la Iași

În jurul orei 5.00 dimineaţa, Bâtă s-a ridicat din pat şi s-a dus în bucătărie să-şi aprindă o ţigară. Momentul a coincis cu producerea deflagraţiei, iar bărbatul a scăpat cu viaţa ca prin minunte şi a fost transportat ulterior la spital. Pe 19 martie, bărbatul a fost arestat de judecători, la propunerea procurorilor.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite