Ieşeanul care i-a sfărâmat capul iubitei a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bolohan a fost dus de poliţişti în arest
Ciprian Bolohan a fost dus de poliţişti în arest

Ciprian Bolohan (26 de ani) a fost acuzat de procurori de omor deosebit de grav. La începutul lunii februarie tânărul şi-a lovit iubita cu o piatră în cap până ce aceasta a decedat

Orbit de gelozie pentru că Ionela Florea l-a părăit şi i-a spus că va pleca la muncă în Italia, Ciprian Bolohan a luat-o de pe 3 februarie de lângă locuinţa sa din cartierul Dancu, şi a dus-o cu maşina la câteva sute de metri de blocuri. Aici cei doi tineri au început să se certe, iar la un moment dat fata a încercat să iasă din maşină. Potrivit procurorilor, Bolohan a ieşit şi el din maşină şi a izbit-o pe Ionela înapoi pe banchetă, închizând şi portiera.

Tânărul a urcat înapoi în maşină şi a început să o lovească pe fosta sa iubită cu o piatră în faţă până i-a sfărâmat capul. Martorii au sunat la 112 şi cu toate că un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului nu a putut interveni deoarece Bolohan încă o lovea pe fată cu piatra. Tânărul a fost oprit de abia când au venit poliţiştii care  i-au dat cu un spray lacrimogen în faţă.

Oamenii legii l-au reţinut pe Bolohan, iar ulterior judecătorii au dispus arestarea lui. Tânărul a ajuns şi în faţa medicilor de la Spitalul de Psihiatrie "Socola", care au constatat în urma unei expertize medico-legale că a avut discernământ în momentul săvârşirii faptei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite