Iaşi: A căzut tavanul de la UPU VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Tudor Ciuhodaru arată tavanul spart
Medicul Tudor Ciuhodaru arată tavanul spart

Surpriza s-a petrecut în jurul orei 10.00 în această dimineaţă, când tavanul de la Unitatea de Primire Urgenţe din Copou a căzut. Două plăci s-au rupt pur şi simplu iar prin spărtură a început să curgă apă.

„Am sesizat conducerea spitalului dar deocamdată nu am primit niciun fel de răspuns despre când va fi reparat tavanul şi acoperişul sau ţevile care aunt defecte ", a spus Tudor Ciuhodaru, medic coordonator UPU a Spitalului de Urgenţe Iaşi.

Până când problema va fi remediată, din tavan va continua să curgă apă, unul dintre paturi este indisponibil. Pacienţii  care sunt aduşi în stop cardio respirator, cei aduşi în comă şi cei care ajung cu diverse fracturi din cauza căzăturilor vor fi trataţi în condiţiile existente.

VIDEO

„Vom lua măsuri, vom cumpăra materialele necesre şi vom repara tavanul“, a declarat Lucian Popa, managerul Spitalului de Urgenţe Iaşi.

Clădirea în care funcţionează Unitatea de Primire Urgenţe a fost construită în 2001, din structură metalică şi este de fapt o baracă izolată şi compartimentată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite