Grupare de proxeneţi, destructurată la Iaşi. Românce racolate prin metoda „Loverboy”, traficate în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

În ultimii cinci ani, mai multe românce au fost racolate şi traficate în scopuri sexuale în Marea Britanie. Proxeneţii şi-au luat maşini de lux şi case.

O grupare de proxeneţi care acţiona în Marea Britanie, cu românce racolate prin metoda „Loveboy”, a fost destructurată marţi, 25 august, la Iaşi. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat un număr de patru percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi. 

Potrivit unui comunicat de presă emis de DIICOT, în perioada 2015 - 2020, mai multe persoane au recrutat, prin metoda loverboy sau sub pretextul găsirii unui loc de muncă în străinătate, mai multe persoane vătămate, pe care le-au transportat în capitala Marii Britanii, unde au fost găzduite în diverse locaţii şi, prin ameninţări şi agresiuni, au fost obligate la practicarea prostituţiei.

Banii câştigaţi de tinere erau însuşiţi în totalitate de către traficanţi şi investiţi în locuinţe şi autoturisme de lux.

Astfel, în urma pecheziţiilor, au fost ridicate mai multe sume de bani, un autoturism, telefoane mobile şi înscrisuri cu valoare probatorie.

În acest caz, sunt audiate cinci persoane, urmând a fi prezentate procurorului. 

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO EXCLUSIV Dovada că ştabii Poliţiei au bătut palma cu Clanul Duduienilor. Imagini de la întâlnirea de taină dintre oamenii legii şi interlopi

 

Ce au găsit anchetatorii în maşina lui Mohamed Iman Mustafa, criminalul care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit într-o staţie de autobuz din Cluj

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite