Femeie filmată noaptea, la furat de flori lângă Mitropolie. Soluţia găsită de Primăria Iaşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran
FOTO Captură de ecran

În această primăvară, Primăria Iaşi a plantat flori de aproape 40 de mii de lei în tot oraşul. Paguba lăsată de hoţi este de o mie de euro.

Florile din faţa Mitropoliei din Iaşi încep să dispară. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe bulevardul Ştefan cel Mare, o femeie este pusă pe fapte mari. Aceasta vrea cu orice preţ să pună mâna pe florile recent plantate. 

Pândeşte poliţia locală, aşteaptă să plece agenţii şi începe să smulgă florile. La un moment dat, se apropie cineva, dar femeia nu se intimidează şi schimbă strategia. Se preface că adună gunoaie de pe stradă, fiind ajutată şi de ţinuta în care este îmbrăcată, o vestă reflectorizantă, ca cea a lucrătorilor de salubritate.

În doar două zile, sute de flori au dispărut din tot oraşul. „În fiecare an avem şi culegătorii, strângătorii de flori. Să vedeţi când înfloresc lalelele ce o să fie. Ne-am propus 600 de mii de flori pe care vrem să le punem în tot municipiul Iaşi. Lăsaţi-le acolo, să se bucure toată lumea", a declarat Mihai Chirica, primarul din Iaşi. 

Soluţia Primăriei Iaşi

Pentru cei care vor neapărat să aibă şi acasă flori la fel de frumoase precum cele pe care le văd prin oraş, cei de la servicii publice vin cu o soluţie. Peste 30 de mii de flori sunt pregătite în solariile celor de la serviciile publice din Iaşi şi vor ajunge zilele următoare pe străzile din oraş. Doritorii pot veni aici să îşi cumpere.

Preţurile sunt la jumătate faţă de cele de pe piaţă. Pleacă de la 10 şi pot ajunge până la 30 de lei, în funcţie de floare şi de dimensiunea ei.

În această primăvară, Primăria Iaşi a plantat flori de aproape 40 de mii de lei în tot oraşul. Paguba lăsată de hoţi este de o mie de euro

Vă recomandăm să citiţi şi:

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este pusă din nou la îndoială. Cum a fost surprins preşedintele Rusiei, în ultima sa apariţie televizată - VIDEO

Un ziar rus prezintă numărul soldaţilor morţi sau dispăruţi în Ucraina. Postarea a fost ştearsă ulterior

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite