EXCLUSIV Minorul care şi-a ucis mama şi bunica a bătut doi colegi de salon de la Spitalul Socola din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa

Silviu T., adolescentul care pe 4 octombrie 2011 şi-a omorât mama şi bunica în locuinţa din Bucium, a avut în urmă cu trei săptămâni o ieşire violentă cu doi colegi de salon de la Spitalul de Psihiatrie pe care i-a agresat. Expertiza psihiatrică a băiatului nu a fost încă finalizată.

Adolescentul care a comis dublul asasinat în Bucium a avut o ieşire violentă care s-a soldat cu mutarea lui într-un alt salon. Specialiştii spun că Silviu T. a bătut doi colegi de la Departamentul de Expertiză Medico-Legală a Spitalului Socola şi s-a impus mutarea lui în Pavilionul I Bărbaţi. Mai mult, se pare că băiatul avea o atitudine deplasată de mai mult timp.

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

UPDATE Reacţiile minorului care şi-a ucis mama şi bunica îi intrigă pe specialişti. Soarta băiatului, în continuare incertă

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!“

„Pacientul începuse să şi-o ia în cap. Avea o atitudine de şef de trib, iar după ce a agresat doi colegi de salon am fost nevoiţi să-l mutăm. Incidentul s-a petrecut cam în urmă cu trei săptămâni, înainte de sărbători", spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie din Iaşi.

Specialiştii spun că expertiza psihiatrică a băiatului care urmează să stabilească dacă a avut sau nu discernământ în timpul comiterii dublei crime nu a fost finalizată. De menţionat că în luna decembrie, Silviu T. a împlinit vârsta majoratului. Astfel, dacă se va constata că avea discernământ va fi transferat la Penitenciar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite