Cursele TAROM de la Iaşi spre Timişoara şi Cluj vor fi reintroduse de la finalul lunii martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană va introduce la sfârşitul lunii martie zboruri de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa.

Potrivit şefului CJ Iaşi, Maricel Popa, vor fi trei curse aeriene pe săptămână pe ruta Iaşi-Cluj Napoca-Timişoara. „Vor fi trei curse pe săptămână între Iaşi, Cluj şi Timişoara. Am discutat cu şefii de la TAROM, cursele vor fi introduse de la sfârşitul lunii martie“, a declarat preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, citat de Anunţul a fost făcut la o dezbatere regională cu firmele de IT din Iaşi.

Deocamdată, pe pagina de internet a TAROM nu sunt decât curse cu escală spre Timişoara, iar preţurile ajung la 100 de euro. 

În această lună, compania Blue Air a anunţat anularea de urgenţă a curselor interne Iaşi-Timişoara-Cluj invocând neînţelegeri cu oficialii Aeroportului din Timişoara. Astfel, din 17 februarie nu au mai fost operaţională cursa internă, ceea ce a stârnit numeroase reacţii de nemulţumire din partea călătorilor.
 

Citeşte şi:
Ce este în spatele „teoriei conspiraţiei“ de care se plânge Blue Air, care a suspendat zborurile de pe Aeroportul Timişoara

Cum este sabotată una dintre cele mai rentabile companii publice din Regiunea de Nord-Est a României

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite