Bărbat găsit împuşcat şi cu pistolul lângă el, în Parcul Copou din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Bărbatul a fost găsit luni dimineaţa, 14 martie, în Parcul Copou din Iaşi, având un pistol lângă el. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit împuşcat luni dimineaţa, 14 martie, în Parcul Copou din Iaşi, având un pistol lângă corpul neînsufleţit. Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 6.05, s-a primit apel prin 112, conform căruia în Parcul Copou este un tânăr de aproximativ 25 de ani, cu plaga împuşcată în extremitatea cefalică, cu un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimis echipajul TIM. S-a găsit un pacient cu leziuni incompatibile cu viaţa, fără indicaţie de resuscitare. Echipajul de poliţie l-a identificat şi a identificat şi arma”, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi. 

Informaţia a fost confirmată şi de către reprezentanţii IPJ Iaşi. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiul Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite Biroul de Comunicare din cadrul IPJ Iaşi. 

Vom reveni cu amănunte. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

EXCLUSIV „Strategia haosului”, arma cu care Putin vrea să sperie Vestul. Războiul hibrid, explicat de generalul Dan Grecu

PNL şi numirile în funcţii publice: un pas înainte, doi înapoi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite