Ambuteiaj uriaş la intrarea în Iaşi. Un drum de 30 de minute s-a transformat într-unul de aproape două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Laura Hulubei / Facebook
FOTO: Laura Hulubei / Facebook

Ambuteiajul s-a format pe porţiunea de drum care înregistrează zeci de accidente în fiecare an, multe dintre ele mortale.

Intrarea în municipiul Iaşi dinspre Târgu Frumos, Budăi, Podu Iloaiei a fost din nou de coşmar pentru şoferii care s-au întors acasă după sărbătorirea Paştelui în Bucovina şi alte zone ale ţării.

O porţiune de drum care se face în mod normal în mai puţin de 30 de minute, a durat în prima zi de Paşti aproape două ore, şoferii care veneau dinspre Piatra Neamţ, Roman, Bacău, Vrancea, Bucureşti neavând prea multe soluţii pentru a ocoli ambuteiajul. 

Doar cei care veneau dinspre Botoşani ar fi putut scăpa de coada uriaşă, însă pentru aceasta ar fi trebuit să aleagă un drum care aşteaptă să fie asfaltat de ani întregi. 

Drumul care leagă municipiul Iaşi de Târgu Frumos şi mai departe de Roman - Bacău este în fiecare weekend o problemă pentru şoferii ieşeni. 

Vinerea, cozile se formează la ieşirea din oraş, spre Leţcani, Podu Iloaiei, iar duminica, în sens invers. 

Traficul este supraaglomerat de cei care îşi petrec weekend-ul în afara localităţii, dar şi de studenţii care merg acasă la finalul săptămânii şi se întorc pentru facultate duminică seara. 

Această porţiune de drum este aceeaşi pe care se petrec zeci de accidente în fiecare an, fiind denumit „drumul morţii”, după mai multe accidente mortale petrecute în ultima perioadă. Aproape 50 de cruci se regăsesc de-a lungul drumului, pentru zecile de victime care au sfârşit pe şosea între Iaşi şi Târgu Frumos. 

Foto: Laura Hulubei / Facebook

ambuteiaj


Vă recomandăm să citiţi şi:

Planul devastator al lui Ceauşescu pentru români. Peste 3.000 de sate condamnate la pieire VIDEO

Începe numărătoarea inversă pentru numirea de noi judecători la CCR. Cine sunt favoriţii şi când ar urma să fie votul din Parlament

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite