Agenţi de pază condamnaţi pentru că au bătut trei absolvenţi de Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de judecata
Sala de judecata

Patru agenţi de pază din clubul Master Pub au fost condamnaţi de Judecătoria Iaşi pentru purtare abuzivă. Ieşenii au fost acuzaţi că în martie 2009 au bătut trei absolvenţi ai Facultăţii de Drept.

Judecătoria Iaşi i-a condamnat, pe 28 martie, pe Sorin Paşnicu (39 de ani) la şase luni de închisoare cu suspenadare, pe Mihai Ajităriţei (30 de ani) la trei luni de închisoare cu suspendare, Ilie Ciuntu (32 de ani) la două luni cu suspenadare şi pe Daniel Cojocaru (25 de ani) la şapte luni de închisoare cu suspendare.

Instanţa a decis să-l achite pe Constantin Carja (30 de ani) pentru că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.  Sentinţa dată de Judecătoria Iaşi nu este definitivă.

Filmul scandalului din Master Pub. Află câte lovituri de cuţit a împărţit interlopul Hârtopanu!

Cei cinci agenţi care au asigurat paza la „Master Pub" Iaşi au fost trimişi în judecată de procurori, în decembrie 2010, pentru purtare abuzivă.  Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 22 spre 23 martie 2009  trei absolvenţi de Drept s-au dus într-o discotecă din Copou. În jurul orei 2.00 între tinerii din Republica Moldova şi un alt client al localului a izbucnit un scandal, pentru că  ar fi făcut o poză.

Cuţitarul şi pistolara din club dau ochii cu judecătorii

Agenţii de pază l-au scos din local pe unul dintre cei trei absolvenţi. Însă când acesta a dorit să meargă din nou la prietenii lui s-a iscat o altercaţie între el şi un agent de pază.

Colegii agentului i-au venit în ajutor, iar prietenii basarabeanului au încercat să-i oprească. Potrivit procurorilor, cei cinci agenţi de pază i-au lovit de mai multe ori pe cei trei tineri, aceştia necesitând ulterior între 2 şi 11 zile de îngrijiri medicale.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite