VIDEO Tragedie pe Lacul Cinciş: un pescar s-a înecat după ce i s-a agăţat undiţa. Trupul este căutat de scafandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sacafandrii caută de miercuri seara trupului unui bărbat înecat în Lacul Cinciş. Victima se afla la pescuit şi a intrat în apă, după ce i s-a agăţat undiţa.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost dat dispărut, după ce ar fi fost înghiţit de apele Lacului Cinciş. Miercuri seara, acesta se afla la pescuit, în zona de la coada lacului de acumulare, iar la un moment dat undiţa i s-a agăţat. A intrat în apă folosind o cameră de cauciuc pe post de plută, însă aceasta s-a răsturnat cu el. 

Bărbatul s-ar fi înecat, susţin pescarii care se aflau pe malul lacului şi care au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„Căutările au început de miercuri seara, din jurul orei 20:30. Vorbim de o persoană cu vârsta în jurul a 60 – 62 de ani, care se afla în zona denumită La coada lacului, la pescuit împreună cu un grup de prieteni. Din cauza curenţilor mari şi a vizibilităţii reduse, acţiunea a fost îngreunată. Ea a fost reluată de dimineaţă cu un echipaj de scafandri din Deva şi unui de pompieri ai Detaşamentului din Hunedoara”, a declarat locotenent-colonel Mihai Dorobăţ, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. În zona în care s-a înecat hunedoreanul, adâncimea apei variază între 5 lşi 10 metri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Priveliştile uimitoare ale Lacului Cinciş. Seceta prelungită a transformat locurile din jurul bisericii sale ruinate

Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş. Secretele marilor descoperiri din ţinutul minelor dacice

VIDEO Bisericile „fantomă”, atracţiile bizare ale Lacului Cinciş. Ultimele rămăşiţe ale satelor aflate sub apă ascund poveşti înfiorătoare

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri