Vecina de coșmar. 80 de oameni au fost evacuați dintr-un bloc, după ce o femeie a provocat un incendiu

0
Publicat:

Locatarii unui bloc din Deva au fost evacuați, după ce o localnică ar fi produs un incendiu în locuința ei, în care creștea mai multe animale și pe care și-a umplut-o cu gunoaie.

Intervenție a pompierilor. Foto: Daniel Guță. Ilustrativă
Intervenție a pompierilor. Foto: Daniel Guță. Ilustrativă

Locatarii din cartierul Micro 15 al Devei se plâng de problemele pe care le face una dintre vecine și care au culminat cu un incendiu care, duminică, a dus la evacuarea a aproape 80 de oameni din bloc.

Femeia ar dat foc în garsoniera în care locuia cu mai multe animale de casă, câini și pisici. Șase câini au fost salvați din garsonieră, în urma intervenției pompierilor.

„S-a acționat de urgență pentru evacuarea persoanelor din clădire, concomitent cu acțiunea propriu-zisă de stingere a incendiului. Pe timpul acestei situații de urgență, 80 de persoane au fost evacuate După finalizarea intervenției, s-a constat faptul că din cauza violenței cu care s-a dezvoltat incendiul în faza incipientă, au fost deteriorate două garsoniere, respectiv balcoanele acestora. Cauza probabilă a declanșării incendiului este acțiunea iresponsabilă”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Oamenii susțin că focul ar fi fost pus intenționat și că în trecut crescătoarea de animale le-ar mai fi cauzat probleme similare, din cauza gunoaielor pe care obișnuiește să le depoziteze în garsonieră, alături de câinii și pisicile luate în îngrijire.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite