„Vânătoare de vrăjitoare” într-un sat din Hunedoara. O femeie a fost reclamată că şi-a ucis copilul pe care abia l-a născut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost acuzată de pruncucidere. ARHIVĂ.
Femeia a fost acuzată de pruncucidere. ARHIVĂ.

Mai multe persoane din comuna Pui, din Hunedoara, susţin că o femeie din localitate şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în luna decembrie. Un vecin al femeii a reclamat-o la Poliţie pentru pruncucidere, însă anchetatorii nu o pot pune sub acuzare.

O hunedoreancă în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un adevărat coşmar, după ce vecinii au bănuit că femeia fusese însărcinată, iar după naşterea ascunsă de ochii lumii, ar fi renunţat la copil. Oamenii nu au stat pe gânduri şi au sesizat autorităţile. În urma plângerii, presupusa mamă din comuna Pui a fost supusă mai multor teste medicale.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic că în cursul lunii octombrie a anului trecut femeia prezenta semne vizibile de sarcină, iar în cursul lunii decembrie 2013, acesta a aflat că nu mai este gravidă şi bănuieşte că hunedoreanca  şi-a omorât copilul sau l-a vândut. Femeia reclamată a fost prezentată la Spitalul din Petroşani – Secţia Ginecologie, pentru investigaţii medicale, iar din fişa de examinare medicală a rezultat faptul că ea nu prezintă urme de lăuzie şi nu se poate preciza existenţa unei potenţiale sarcini”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ancheta va continua la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
 

Vă recomandăm şi:

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

O hunedoreancă şi-a aruncat copilul nou-născut într-un tomberon

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite