Un tren a spulberat un autoturism. Femeia aflată la volan a scăpat teafără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a scăpat teafără în urma accidentului în care au fost implicate maşina şi trenul. FOTO: zhd.ro
Femeia a scăpat teafără în urma accidentului în care au fost implicate maşina şi trenul. FOTO: zhd.ro

O femeie din comuna hunedoreană Pui a scăpat teafără după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit de un tren Interregio. Accidentul s-a petrecut la o trecere peste calea ferată din localitate.

O şoferiţă neatentă a scăpat teafără după ce maşina în care se afla a fost lovită de locomotiva unui tren Interregio. Accidentul s-a petrecut la o trecere peste calea ferată din comuna Pui.

„Conducătoarea auto s-a autoevacuat din autoturismul proiectat de locomotiva trenului în afara liniei ferate. Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit cu o atospecială mixtă de intervenţie, dotată cu troliu, pentru îndepărtarea autoturismului din apropierea căii ferate. Deşi conducătoarea auto nu prezenta traumatisme vizibile a fost transportată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani pentru investigaţii medicale amănunţite”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.  

Trenul implicat în accident a avut o întârziere de câteva zeci de minute.


Vă recomandăm şi:

„Improvizaţia mortală” de la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu va fi asigurată cu un kilometru de parapeţi din beton

Un şir de parapeţi din beton, lung de aproape un kilometru, va despărţi cele două sensuri de mers în zona intrării de pe Drumul Naţional 7 pe autostrada Deva – Sibiu. Amplasarea parapeţilor care vor lega cele două giraţii de la ieşirea din Deva a început în această de dimineaţă.

FOTO VIDEO Dublă tragedie pe şoseaua Deva - Arad. Şoferul care a provocat accidentul de pe DN7 a murit la spital

Accidentul rutier petrecut vineri seara, la intrarea în municipiul Deva dinspre Arad, s-a soldat cu doi morţi şi un rănit grav. Şoferul maşinii lovite de autotren a murit la spital, la scurt timp după ce pasagerul din dreapta sa a decedat. Ambii erau militari, potrivit unor surse, la o unitate din Arad.

Investiţie de cinci milioane de euro în construirea nodului rutier de la Şoimuş, pe viitoarea autostradă Lugoj - Deva

Demersurile autorităţilor hunedorene pentru realizarea unui nod rutier pe autostrada A1 mai apropiat celor două municipii au eşuat. În schimb, reprezentanţii Ministerului Transporturilor promit o investiţie de cinci milioane de euro în realizarea ieşirii de pe autostradă, la Şoimuş.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite