Accident rutier grav pe DN7: patru oameni au fost răniţi în impactul dintre un camion şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele Descarcerării au scos o tânără, prinsă între fiarele maşinii. FOTO: Daniel Guţă. Arhivă
Echipajele Descarcerării au scos o tânără, prinsă între fiarele maşinii. FOTO: Daniel Guţă. Arhivă

Un tânăr din Deva a provocat astăzi un accident rutier grav, pe Drumul Naţional 7 Deva – Arad. A pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde autoturismul a fost izbit frontal de o autoutilitară.

Accidentul rutier soldat cu patru răniţi s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa, la Săcămaş.

Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată prin indicatoare rutiere şi marcaj continuu, a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară condusă un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Ilfov”, a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Copilul de doi ani a scăpat teafăr
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei pasagere din autoturism, fiind vorba de o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Deva, care se afla pe bancheta din spate. Victima a fost scoasă din maşina avariată, de echipajele Descarcerării. Şoferul şi alţi doi tineri din autoturism au fost răniţi. „În maşină se mai afla şi o minoră în vârstă de doi ani care, din fericire, nu a suferit leziuni. De asemenea, conducătorul autoutilitarei care circula din sens opus nu a fost rănit”, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Notarul Mihai Hotoiu a murit la spital în urma accidentului de la Mintia         Mihai Hotoiu a murit în urma accidentului rutier în care a fost implicat în această după amiază, la intrarea în municipiul Deva, pe podul de pe DN 7 din zona Termocentralei Mintia. Tânărul lucra în cadrul unui notariat din Deva.

FOTO VIDEO Accident grav pe şoseaua Deva – Arad. Impact violent între maşina condusă de un tânăr şi un camion            Mihai Hotoiu, un tânăr de 30 de ani, din Deva, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean, după ce a fost victima unui accident rutier provocat la Mintia, po podul din zona termocentralei.

Cum poate fi ajutat Fabiani Prcsina, copilul rămas singur pe lume după ce mama i-a fost ucisă de un vitezoman         Una dintre cele două victime ucise în accidentul rutier provocat, în Joia Mare, pe o trecere de pietoni din Petroşani era mama unui copil talentat la pian. Fabiani Prcsin (11 ani)a a rămas fără singurul său sprijin, după tragedia provocată de un tânăr posesor al unei maşini de lux.

FOTO VIDEO Trei oameni au murit într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Călan           Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost rănit, într-un accident rutier petrecut în această seară pe şoseaua Hunedoara – Călan, la ieşirea din satul Hăşdat.

Ucişi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit într-un accident provocat de un tânăr vitezoman, de 21 de ani           Un şofer în vârstă de 21 de ani a ucis un bărbat şi o femeie, lovondu-i în plin cu autoturismul, în timp ce aceştia traversau strada pe o o trecere pietonală.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite