Un bărbat s-a răsturnat cu mașina în râul Cerna din Hunedoara. Șoferul a murit în urma accidentului

0
Publicat:

Un șofer a murit după ce a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu ea în râul Cerna din Hunedoara. Pasagera din dreapta acestuia a fost rănită în urma accidentului rutier.

Accident grav în Hunedoara. Sursa: ISU Hunedoara
Accident grav în Hunedoara. Sursa: ISU Hunedoara

Un eveniment tragic s-a petrecut, miercuri seara, în localitatea Teliucu Inferior, învecinată municipiului Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Hunedoara, a pierdut controlul mașinii cu care circula pe drumul județean 687 E, ajungând în albia râului Cerna.

Accident în Hunedoara, cu urmări grave

„Șoferul se deplasa din direcția Teliucu Inferior înspre Hunedoara. După ce a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în râul Cerna”, a informat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În autoturismul care aproape s-a scufundat în râul Cerna se mai afla, pe locul din dreapta șoferului, o femeie în vârstă de 67 de ani. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și pompierii din Hunedoara.

Elicopter SMURD adus în ajutorul victimelor

„Pentru misiune au fost alocate și un echipaj al Serviciului de Ambulanță județean, precum și elicopterul SMURD Caransebeș. La sosirea echipajelor operative, cele două persoane erau blocate în autoturism, conducătorul auto aflându-se în stop cardio respirator. Pompierii au extras victimele, după care acestea  au fost preluate de către echipajele de prim ajutor. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital, de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de o oră și a fost declarat decedat de către medicul care a încadrat elicopterul SMURD”, a informat Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

O anchetă a polițiștilor va stabili împrejurările care au cauzat tragedia de pe râul Cerna. Râul Cerna din Hunedoara a fost, de-a lungul timpului locul mai multor accidente grave, chiar dacă adâncimea sa nu depășește un metru, pe cea mai mare parte a cursului său.

Cel mai recent dintre ele a avut loc în urmă cu o săptămână. Atunci, un bărbat s-a accidentat grav, după ce s-a prăbușit cu bicicleta de pe podul peste râul Cerna din Hunedoara, la ieșirea din municipiu înspre Deva. Hunedoreanul, care era băut, a căzut de la o înălțime de circa nouă metri, fracturându-și coloana vertebrală.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite