Trei căprioare care trebuiau aduse la Zoo Hunedoara au ajuns în ceaun. Un angajat al grădinii este anchetat penal

0
0

O femeie din Rapoltu Mare a reclamat la Poliţie că a fost înşelată de un angajat al Grădinii Zoologice din Hunedoara. Tânăra de 31 de ani i-a predat acestuia doi căpriori, pe care bărbatul i-a promis că îi va aduce la Zoo, însă animalele au fost sacrificate şi preparate. La fel s-a procedat şi cu o altă căprioară.

Un angajat al Grădinii Zoologice din Hunedoara este anchetat penal pentru braconaj cinegetic. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost acuzat că a sacrificat pe ascuns trei căpriori pe care două persoane din Rapoltu Mare le-au încredinţat pentru a fi aduse la grădina zoologică din Hunedoara

La sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 31 de ani, care a depus o plângere penală în care a reclamat faptul că la data de 25 mai 2016, la locuinţa sa din comuna Rapoltu Mare s-au prezentat două persoane, din care una s-a recomandat ca fiind angajatul unei grădini zoologice din Hunedoara.

Tânăra le-a dat acestora două exemplare din specia căpriori, pe care îi crescuse la domiciliul său timp de aproximativ un an, pentru a le depune la grădina zoologică.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un tânăr în vârstă de 26 de ani, în calitate de angajat al grădinii zoologice, a primit cei doi căpriori, promiţând faptul că îi va transporta şi depune la grădina zoologică.  Poliţiştii au mai stabili faptul că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul a mai primit un căprior, de la o altă persoană din Simeria, ulterior predând cei trei căpriorii unui hunedorean în vârstă de 55 de ani, care i-a sacrificat, eviscerat şi depozitat la locuinţa sa de domiciliu, din municipiul Hunedoara, de unde a fost recuperată cantitatea de 26,5 de kilograme de carne”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Primăria Hunedoara a anunţat că angajatul Grădinii Zoologice din Hunedoara a demisionat. „În urma incidentului de la Grădina Zoologică din Hunedoara, provocat de Sabău Tamaş Cristian, primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, i-a solicitat acestuia demisia. În cursul zilei de astăzi, 2 iunie 2016, Sabău Tamaş Cristian şi-a prezentat demisia din funcţia de biolog al Grădinii Zoologice din municipiul Hunedoara”, a informat Primăria Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Cristi, bă Cristi! Filmuleţul viral şi parodiile lui, care fac furori pe Internet

Un filmuleţ care înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine şi străgă îndelung după ajutor, "Cristi, bă, Cristi", face de câteva zile furori pe Internet şi a dat naştere mai multor parodii. Oamenii se întrec pe paginile de socializare în a găsi explicaţii dintre cele mai hazlii pentru scenele înregistrate cu un telefon mobil.

Fata din Densuş care a uimit o mulţime de bărbaţi: s-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne pentru mama ei

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Căruţaşul care a stârnit hohote de râs în benzinărie: a parcat atelajul tras de cal în dreptul pompei şi a alimentat

Un căruţaş i-a lăsat fără cuvinte pe clienţii unei benzinării din municipiul Deva după ce şi-a parcat atelajul în dreptul unei pompe pentru a alimenta. Şoferii au rămas uimiţi de prezenţa căruţei şi a calului în staţia de carburanţi, iar unii dintre ei au coborât din maşini pentru a-l fotografia.

Mesajul trist al fetei care a câştigat „Dansez pentru tine“, după ce a părăsit România: „Sunt dezamăgită de ţara mea“

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat în urmă cu cinci ani marele premiu la "Dansez pentru tine", susţine că România a devenit doar locul familiei sale, în care îşi doreşte să îşi petreacă unele vacanţe. Fata care a uimit România are o poveste de viaţă dramatică.

FOTO Măcelul pădurii din Parcul Dendrologic Simeria. Sute de copaci sunt tăiaţi în rezervaţia naturală protejată

Sute de copaci au fost marcaţi pentru a fi tăiaţi din Parcul Dendrologic Simeria, una dintre cele mai importante rezervaţii naturale din România. Defrişările masive, începute recent, i-au revoltat pe localnici.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri