Tânăr şantajat de un interlop sub ameninţarea cu moartea. Suspectul a fost oprit cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul de şantaj a fost reţinut.
Suspectul de şantaj a fost reţinut.

Un interlop din Deva a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 2.000 de euro de la un tânăr pe care îl ameninţase cu moartea. Victima i-a mai dat suma de 350 de euro şi un autoturism, pentru a scăpa de ameninţări.

Un tânăr de etnie romă din Deva a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de şantaj. Bărbatul i-a luat unui devean 350 de euro şi un autoturism, sub ameninţarea cu moartea.

„Poliţia a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Deva, cu privire la faptul că în zilele de 11 octombrie 2014 şi 14 octombrie 2014, prin constrângere şi ameninţare cu acte de violenţă asupra sa şi a membrilor familiei, a dat unei persoane suma de 350 euro şi un autoturism în valoare de 2.500 de euro”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul l-a sunat din nou pe cel de la care a primit banii şi i-a solicitat suma de 2.000 de euro. Cei doi s-au întâlnit în zona unui cimitir din Deva, dar la faţa locului au fost prezenţi şi poliţiştii, care au organizat un flagrant. Autorul şantajului a fost reţinut. Deoarece a fugit la vederea poliţiştilor, aceştia au tras două focuri de armă, în plan vertical, pentru a-l determina să se oprească.

„Suspectul în vârstă de 24 de ani, care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj, urmează a fi prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite