Talisman îi invită pe hunedoreni la trei seri de concerte, într-un turneu umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Talisman a concertat recent şi în Deva. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Trupa Talisman a concertat recent şi în Deva. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Hunedorenii sunt invitaţi în acest weekend la spectacolelel organizate în cadrul turenului caritabil „Îngeri pentru îngeri”, care are drept scop sprijinirea familiei unui copil de un an şi jumătate, care nu vede şi nu poate merge.

Mai multe concerte vor avea loc în acest sfârşit de săptămână, în centrul civic al municipiului Hunedoara. Spectacolele fac parte din turneul caritabil „Îngeri pentru îngeri”, organizat de Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman. Ele vor începe în fiecare seară, de vineri până duminică, de la ora 18:00, pe Bulevardul Dacia.

Scopul turneului caritabil este strângerea de fonduri pentru un copil bolnav, Mihai Nectarie Oprea. Copilul în vârstă de un an şi jumătate nu vede şi nu poate merge, dar care printr-o operaţie programată la finele lunii octombrie în SUA poate fi vindecat.


Vă recomandăm şi:

Festivalul Dacilor a fost strămutat de la poalele cetăţilor din Munţii Orăştiei, peste malul Mureşului

A cincea ediţie a Dac Fest va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la poalele Măgurii Uroiului, la marginea oraşului Simeria. Locul tradiţional de desfăşurare al festivalului, cel de la poalele cetăţilor dacice, nu a mai fost pe placul organizatorilor.

FOTO Ţinutul Pădurenilor, locul de vis al Hunedoarei părăsit de oameni

Comunităţile celui mai pitoresc ţinut al Hunedoarei trec printr-o adevărată dramă. Satele din Pădurenime s-au depopulat, unele aproape complet, spre disperarea oamenilor, care nu întrevăd şanse ca zona să redevină prosperă.

FOTO Festival cu mâncăruri gătite de Horia Vîrlan şi poveşti medievale la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Turiştii care au venit duminică la Castelul Corvinilor au fost invitaţi să se răsfeţe cu bunătăţile pregătite de celebrul bucătar Horia Vîrlan. A fost ultima zi a carnavalului medieval care a avut loc în Hunedoara.

VIDEO Castelul Corvinilor a devenit decor pentru o poveste despre Iancu de Hunedoara. Turiştii întârziaţi au fost opriţi la porţi de poliţiştii locali

Castelul Corvinilor a fost decorul natural pentru spectacolul „Credinţă şi sânge”, care spune povestea lui Iancu de Hunedoara. Peste 1.000 de oameni au venit să vadă teatrul în aer liber oferit publicului de artişti şi cascadori, care au participat la festivalul medieval. Numărul locurilor din grădina castelului a fost însă prea mic, astfel că nu toţi cei care au vrut să asiste la spectacol au fost lăsaţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite