Sprijin din Deva pentru copiii sinistraţi în urma inundaţiilor din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din municipiul Deva au lansat un apel către localnici, pentru a veni în ajutorul victimelor inundaţiilor din Serbia. Hunedorenii pot dona alimente nepersiabile şi bunuri pentru sinistraţii din ţara vecină.

Primăria Deva şi filiala din Deva a Crucii Roşii îi invită pe hunedoreni să vină în sprijinul familiilor sinistrate din Serbia, în urma inundaţiilor care au afectat ţara vecină. 

„Cei care doresc să sprijine cu donaţii în alimente şi bunuri de strictă necesitate, o pot face în perioada 23 mai - 8 iunie 2014. Donaţiile se colectează de luni până vineri, între orele 8.00 şi 20.00, iar sâmbăta între orele 8.00 şi 13.00 la sediul din Deva al Crucii Roşii, Cartier Gojdu, Aleea Viitorului, nr.4”, a informat Primăria municipiului Deva.

Sinistraţii din Serbia au nevoie de apă potabilă, kit-uri medicale de urgenţă, produse de îngrijire personală. De asemenea, autorităţile din Deva intenţionează să strângă, cu sprijinul localnicilr, suma de 15.000 de lei, banii urmând a fi folosiţi pentru formalităţile de aducere şi cazare în Deva a unui număr de 20 de copii din zonele sinistrate din Serbia, copii ce vor veni într-o tabără de 10 zile în Deva.

Donaţiile se pot face în contul bancar al filialei judeţene a Crucii Roşii Deva, RO97RNCB0160018384080001, deschis la BCR, cu menţiunea „Pentru copiii sinistraţi din Serbia”.


Vă recomandăm şi:

Cântă la pian pentru mama ucisă. Fabiani Prcsina şi-a găsit refugiul în muzică, după tragedia care i-a zdruncinat viaţa             Pianistul Fabiani Prcsina (11 ani) şi-a pierdut mama acum o lună. Ea a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un tânăr aflat la volanul unei maşini de lux. Copilul continuă să cânte şi îi dedică mamei recitalurile.

Tânăra care îşi vinde picturile pentru a plăti un transplant de rinichi          Andrada Bara (28 de ani) are nevoie, urgent, de un transplant de rinichi. Pentru că familia ei nu dispune de banii necesari intervenţiei chirurgicale şi tratamentului, tânăra din Deva e nevoită să vândă tablouri şi decoraţiuni hand-made pe care le creează în timpul dintre dialize.

Cartiere şi străzi inundate în Hunedoara, după furtuna din această după-amiază          Furtuna abătută în această după-amiază peste Hunedoara a creat probleme localnicilor. Apele au inundat mai multe cartiere şi străzi şi aproape au paralizat traficul rutier în centrul municipiului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite