Şi-a rupt piciorul stâng şi a fost operată la cel drept. Medic acuzat de malpraxis: a confundat picioarele unei paciente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un medic a operat greşit o pacientă cu piciorul rupt. D.G. Arhivă.
Un medic a operat greşit o pacientă cu piciorul rupt. D.G. Arhivă.

Soţul unei femei în vârstă de 36 de ani, din municipiul Petroşani, a depus o plângere la Poliţie împotriva unui medic ortoped, a operat-o pe pacientă la piciorul sănătos. Femeia şi-a fracturat piciorul stâng, iar medicul a operat-o la piciorul drept.

O tânără din Petroşani, care şi-a fracturat piciorul stâng în urma unei căzături, a fost operată chirurgical la piciorul sănătos. Medicul care a realizat intervenţia chirurgicală nu a realizat la timp că a greşit picorul pe care trebuia să intervină. Soţul hunedorencei a reclamat culpa medicală la Poliţie.

„Am fost sesizaţi de un bărbat din Petroşani, că soţia acestuia a fost operată greşit de un medic de la Spitalul din Petroşani. Femeia căzuse şi îşi fracturase piciorul stâng, însă medicul a intervenit iniţial pentru celălalt picior. Ulterior, medicul a operat-o pe femeie şi la piciorul rupt. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Mircea Artean, şeful Colegiului Medicilor din judeţul Hunedoara, a precizat că instituţia se va autosesiza şi va deschide o anchetă în acest caz.

Vom reveni cu amănunte!

Vă recomandăm şi:

Acuzaţie de malpraxis la Petroşani. Un medic ortoped este acuzat că a operat mâna sănătoasă a unui copil

Tatăl pruncului născut fără picioare şi antebraţ: „Mă rog să nu îmi văd fiul cerşind din cauza medicilor”

Caz şocant în Petroşani: o tânără a născut un copil infirm, deşi fusese asigurată de medici că pruncul va fi sănătos

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite