Rangerul Florin Hălăştăuan va fi „premiantul” hunedorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Hălăştăuan. SURSA Arhiva personală.
Florin Hălăştăuan. SURSA Arhiva personală.

Florin Hălăştăuan, cel mai vechi ranger din Parcul Naţional Retezat, va deveni premiantul campaniei prin care sunt răsplătiţi, simbolic, de societatea civilă, hunedorenii care pot fi modele pentru ceilalţi.

Florin Hălăştăuan este eroul din această săptămână al campaniei civice „Premianţii fără premii”, o iniţaitivă civică prin care sunt recompensaţi, simbolic, cei mai merituoţşi hunedoreni.

„Florin Hălăştăuan a fost ales, dintre mii de rangeri din Europa, să reprezinte continantul în conducerea Federaţiei Internaţinale a Rangerilor şi a fost primul ranger angajat din România de către Administaţia Parcului Naţional Retezat. Aveţi ocazia să-l cunoaşteţi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care-i vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori”, spune Dan Terteci, iniţiator al campaniei „Premianţii fără premii”, care îi invită pe hunedoreni, la întâlnirea cu rangerul, care va avea loc sâmbătă dimineaţa, la ora 11.00, în faţa statuii lui Decebal din centrul Devei.

Vă recomandăm şi:

Imre Szuhanek a devenit „premiant fără premii”, pentru că a transformat Peştera Bolii într-o atracţie culturală

Poliţistul care a înfiat doi copii şi vrea să adopte un prunc ce fusese aruncat în ghenă e premiantul hunedorenilor

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze 

VIDEO Traian Berbeceanu a fost reţinut. Ce mesaje îi transmit hunedorenii „justiţiarului” de la BCCO

Alexandra Marcu a fost premianta hunedorenilor. Gestul care a impresionat-o pe tânăra alpinistă

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri